יום רביעי, 25 במרץ 2009

מתכון ל"עוף קלאש" ממטבחו של ג'ו עורבי



רעבים אחרי אימון דיבייט מעייף במיוחד? המוח עבד שעות נוספות? ליוסי יש פתרון

מתכון לעוף קלאש
רכיבים
חזה עוף 500 גרם - שניצל
צימוקים 50 גרם
אגוזי מלך 50 גרם
שקדים 50 גרם
כפית וחצי כף דבש
חבילה 1 תערובת עליי בייבי
חומץ בלסמי - 2.5 כפות
גזר אחד חתוך לפרוסות
שמן - 1-2 כפות

אופן הכנה
חותכים את העוף לרצועות של 1 על 2 סנטימטר. מחממים את השמן במחבת. מטגנים קלות את הצימוקים, האגוזים והשקדים עם העוף ל-2-3 דקות עד לטיגון קל. מוסיפים את הדבש בחצי הדקה האחרונה ומניחים בקערה לצינון. בקערה נוספת מערבבים את עליי הבייבי, רצועות הגזר והחומץ בלסמי. על צלחת יפה מניחים כמצע את עליי הבייבי והגזר, ומעליהם מוסיפים את תערובת העוף והפירות היבשים

המלצת השף: להגיש עם יין לבן צונן. בתאבון

0 Comments: